Спортният министър женен за плеймейтка - бивша е на Люси Иларионов (СНИМКИ)

Спортният министър женен за плеймейтка - бивша е на Люси Иларионов (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева на благотворителната инициатива, която се състоя в Народния театър навръх Коледа.

Красавицата Преслава с фамилия Нинкова е Мис Плеймейт за февруари 2008 година на списание "Плейбой".

Преслава е мацка на мъжкото списание през 2008 година, Снимка: сп. "Плейбой"/февр.2018 г.

В момента сексапилната мацка се занимава с декорация, а малко преди да се омъжи за автомобилния състезател, е работила в детски магазин според близки до нея.

Преслава е любовта на живота на талантливия състезател Димитър Илиев. Заради нея той се развежда с бившата си съпруга Венера. Самият мотошампион признава в едно от интервютата си за развода.

"С Венера се разделихме. Има такива моменти в живота на човек, когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край", споделя пилотът. Още същата година - 2008 г., той се жени за Преслава, като кум им е бившият министър на спорта Красен Кралев.

Малко след това Илиев се сдоби и с дъщеря от плеймейтката, която за него е второ дете. От Венера Митко също има момиче - Румяна.

За Преслава Нинкова, вече с фамилия Илиева, това също е втори брак.

Тя свърза живота си с режисьора Люси Иларионов официално през септември 2006 г. на пищна сватба, която бе излъчвана и по ведомствения тв канал на "Пайнер". Режисьорът и бивш вокал на момчешката банда "Ъп Даун" даваше мило и драго съпругата му да стане известна и с негова помощ тя се снима в "Плейбой" през 2008 г., като стана дори момиче на месец февруари. Красавицата дори се снима и в няколко други реклами благодарение на възлюбения си.

С днешна дата Люси Иларионов също е щастливо обвързан с певицата Ани Хоанг.

С Люси Иларионов на сватбата. Снимка: Фейсбук




#Димитър Илиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници