Стъписваща прогноза на астролога д-р Светлана Балтова за 2024 г. (ВИДЕО)

Стъписваща прогноза на астролога д-р Светлана Балтова за 2024 г.  (ВИДЕО)

Стоп кадър/YouTube/Портал12

A A+ A++ A

„2024-та ще е година на еволюция и на революция, на големи промени, при които ще рухнат институции. Ще има масови безредици.

Европейският съюз (ЕС) ще понесе няколко удара, от които най-силният ще доведе до трансформиращи и ще го превърне в истинско общество на народите“, това прогнозира известният астролог д-р Светла Балтова.

Според нея дори Бог ще слезе на Земята, за да я повдигне на по-високо ниво.

„През януари, когато Слънцето на 18-20 януари влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон и тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси“, каза лекарката-астролог в интервю, публикувано в YouTube канала на Портал 12.

„Когато гледах хороскопа за формирането на Европейския съюз, бях потресена, защото се оказва, че това е организация за манипулации и контрол“, сподели тя.

„Имаме Марс и Плутон в съвпад в Скорпион и в опозиция с Луната, която представлява народите в последния градус на Телец, а това означава контрол и манипулация на всичко. ЕС ще претърпи няколко удара.

Единият ще е в края на април, вторият през май, а след това през август и на края на годината, когато Плутон, който се е върнал малко в Козирог, влиза пак във Водолей. Тогава ще е най-силният удар, който ще го трансформира в истинско общество на народите“, обясни д-р Балтова.

„Най-висшите качества, които човечеството ще трябва да развива, са висшите добродетели на знака Риби – милосърдие, състрадание, боголюбие и вяра. Мисля, че Плутон ще действа повече на обществено ниво, но енергията от вибрациите на Сатурн в Риби изискват от нас да си отворим сърцата, да сме по-състрадателни“, добавя тя.

Лекарката-астролог намекна, че войните в Близкия изток и в Украйна ще продължават. „Трябва да се изравним с вибрацията, която в края на 2024-та и в началото на 2025 г. ще бъде особено силна. Тогава северният възел се измества от Овен в Риби.

„През февруари 2025 г. Венера и Сатурн в последните градуси на този воден знак се изравняват със северния възел, а той е посоката на живота. Всъщност дотогава трябва да сме се научили да проявяваме повече милосърдие в живота си“, добавя тя.

„Когато Слънцето влезе в знака Водолей, ще се изравни с Плутон. Тогава обществото ще бъде разтърсено от нови процеси. Много стари структури ще се рушат и тогава хората ще трябва да се самоорганизират. Не може да разчитат на държавата“, изтъкна д-р Балтова.

„През следващите две години е много важно човек да се научи да мисли самостоятелно, да не е безгласна „риба“, а да полети като птица на крилете на творческото си въображение“, подчерта тя.

„Обществото ни е манипулирано със страха и хората, които са вкопчени в печалба или в каквото и да било, ще изпитват все по-голяма тревога, защото социалните и икономическите пластове ще се люшкат. Човек трябва да намери стабилността в себе си и в това, което прави, да е с пълно осъзнаване, със сърце, да мери хора, които мислят като него, да създадат общности. Оттам ще дойдат новите лидери. Поне в България е така“, обясни астрологът.

„Тази вибрация, която идва през 2025 г., е много бърза и фина. Някога е говорено за астралния огън на любовта. Учителят Дънов казва, че някои ще изгорят в него, защото няма да могат да понесат тази вибрация.

Трябва да си приготвим сърцата и душите, да ги очистим колкото можем за новото. Предполагам, че астралният огън ще влияе върху нервната система“, добави тя.

С коронавируса, събитията в Украйна се демаскират едни планове, които са целели да приспят човечеството, да го държат с ниско съзнание, да е в страх. Започнаха да се появяват истинските лица на тези, които са мислили да управляват света“, коментира д-р Балтова.

„Чудя се защо хората толкова се занимават с извънземните. Не че ги няма. Имаме си напреднали братя по разум, но на тях не им е позволено да се бъркат в работите на Земята, ако не са помолени.

Разрешено е обаче на другите обитатели на планетата, които са подземни. Там също има човечество. Позволено е и на извънизмерните. Това са ангелските йерархии. Те имат задачата да изпълнят волята Божия. Дотам обаче сме я закъсали, че Бог е слязъл да оправи света чрез тях“, подчерта тя.

„Представят ни извънземните грозни. Нямат нито уста, която е символ на любовта, нито нос - мъдростта. Те не са такива. Красиви и светли създания са, а грозотата е рана за душата, която се храни от красивото. Показването на грозни образи във филмите вреди на мисленето“, обяснява лекарката.

Според нея, началото на 2024-та ще е много бурно.

„Плутон е планета, която се свързва с подземното влияние. Това е трансформиращата енергия, която идва от дълбоките земни пластове, където е металното ядро на земята. От друга страна един от най-добрите астролози Методи Константинов казва, че синовете на волята идат от Плутон и те ще реализират мисията на Бог на Земята“, добавя тя.

„Когато Слънцето и Плутон са в съвпад, се създава един еволюционен канал. Това започва през февруари.

Към края на годината има един нехармоничен аспект между Сатурн и Плутон, който има обаче хармонично въздействие, защото се разрушават стари структури. Може би ще станем свидетели на смърт на политически лидер“, прогнозира астрологът.

„Февруари е месец на големите промени и те продължават и през март“, добави тя.

„На 15 февруари Марс ще е в съвпад с Плутон и в политическото пространство ще има трусове. Възможно е и да се стигне до катаклизми и опасността за това е през целия месец.

За България обаче всички духовни учители казват, че е защитена. Няма да има големи бедствия в страната ни“, подчерта д-р Балтова.

Учителят Дънов казва, че земетресенията стават там, където хората са лоши“, добавя тя.

Не ми се вижда правителството да изкара мандата си. На 20 март е пролетното равноденствие. Слънцето влиза в Овен, прави с Плутон хармоничен аспект, т.е. продължава процеса на голяма промяна в обществото.

На 25 март има Лунно затъмнение. Там се развихрят много енергии, които може да предизвикат масови безредици. Възможни са революции“, заяви астрологът.

„На 8 април имаме Слънчево затъмнение в Овен, показва се още веднъж новото, че власт, която не е подкрепена от народите, няма да оцелее“, добавя тя.

„Аспектът с Марс и Сатурн в Риби може да предизвика фанатизъм, крайни брожения. Надявам се хората да проявят малко повече здрав разум“, изтъкна лекарката.

„Първата седмица на май е интересна заради съвпадащата енергия на Венера, Юпитер и Уран в Телец. Последната планета вещае много големи промени, свързани с банки, капиталовложения. Като гледам какви са нещата в ЕС, няма да приемем еврото изобщо“, подчерта тя.

Според нея не е изключено закриването на банки или на внезапни промени, свързани с дейността им.

„Сатурн ще е в съвпад с Нептун в Овен. Възможно е заради това да се размият границите между измеренията. Това означава, че хората ще започнат да виждат неща, които до този момент не са можели“, заяви д-р Балтова

„Уран влиза в Близнаци. Има подреждане в посока към еволюция на мозъка, на съзнанието. 2024-та е подготовката за това.

Трябва да си пречистим начина на мислене. Ще дойде часът за истината. С тези планетни енергии в тези знаци ще имаме ново еволюционно стъпало за човечеството“, добави тя.

„Богомилите много са ценели пророк Исая и навсякъде се говори за новата земя и новото небе. Вървим към тях“, каза още астрологът.


#д-р Светлана Балтова #астропрогноза

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници