Марс влиза в Телец: Напрежение и конфликти до края на юли

Марс влиза в Телец: Напрежение и конфликти до края на юли
A A+ A++ A

Днес две от планетите променят своя знак. Меркурий от Близнаци навлиза в знака Рак, а Марс от Овен – в Телец. Меркурий ще бъде в Рак до 19 юли и тъй като има връзка с преценките, решенията и комуникациите, те ще бъдат изключително емоционално оцветени от влиянието на Рака, обясни за Lupa.bg астроложката Марги Паскалева.

Ето какво още каза тя:

Меркурий в Рак е много интуитивен, но и общува в по-затворен кръг хора, които му допадат емоционално. Склонен е и да взима решенията си на база чувства и моментно емоционално състояние. Но пък е изключително грижовен и мисълта му е насочена главно към семейството, роднините и дома – да се чувстват обичани, облечени и нахранени добре, сигурни и защитени.

Около 9-10 юли Меркурий е в точен съвпад с Лилит и трябва да бъдем особено внимателни в решенията и в общуването, тъй като са възможни сериозни драми и обрати, а в световен аспект и наводнения. По-неблагоприятно може да се отрази всичко това на родените с Меркурий в Рак (но с дисхармонични аспекти от други планети в хороскопа към него), както и с рожден Меркурий в Овен, Везни и Козирог. А бих добавила към тази група и родените с Лилит в Рак.

Избягвайте разговори с роднини на тема имуществени въпроси, покупка на недвижим имот. Опасността от семейни драми не е никак малка.

Шофирайте по-внимателно между 5 и 19 юли. Добър период за самоанализи, размишления, медитация, проява на привързаност и грижа към близките и роднините. Меркурий в Рак ще има по-положително влияние през този период при родените под знаците, но и с Меркурий в Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще имате много добри възможност за ползотворни контакти и разбирателство с хората по важни въпроси, успех в преговори, търговски сделки, обучение или изпити, при в интервю или участие в конкурс за нова работа, изразяване на мнение, писане или уреждане на документи и т.н.

Марс ще транзитира през земния знак Телец до около 11 часа на 20 август. В този знак по принцип Марс не е напорист и агресивен, инициативен и активен. Телецът е спокоен, търпелив, любвеобилен, нуждаещ се от емоционален комфорт и финансова стабилност. Той е голям естет и добър кулинар, обича спокойствието и уюта. Лоялен е към хората, много стабилен като цяло знак.

Но е и много упорит, неотстъпчив и трудно възприема всичко ново. Този път, обаче, Марс ще срещне по пътя си Уран и от края на юли до напускането си на знака Телец ще има много по-различно влияние в световен план, тъй като и Меркурий в края на юли е в знака Лъв и заедно със Сатурн във Водолей активират мощен таоквадрат (двоен квадрат – ъгъл от 90 градуса). В астрологията такива аспекти и конфигурации внасят сериозно напрежение, неприятни обрати и преживявания. И това ще се отрази на събитията в обществено-политическия живот у нас и в световен план от последната седмица на юли до 20 август.

Особено между 26 и 30 юли напрежението ще е най-силно, като тогава и Венера ще премине през Лилит в Рак, което ще се отрази много негативно във финансово отношение.

Комуникацията между държави ще е сложна, изпълнена със спорове и високо напрежение в политиката и в международните отношения. Може да се очакват също енергийни проблеми, природни бедствия и аномалии (земни трусове, наводнения, градушки, сняг по никое време, бури и урагани), нарушения в транспорта и отмяна на полети, технически аварии, прекъсвания на електричество и интернет на места, самолетни катастрофи, пожари, инциденти в строителството / мина, агресивни военни атаки, стачки и протести, атентати и други.

В личен план в периода 5 юли - 20 август най-уязвими за всякакви неприятни преживявания и житейски изпитания са хората, които са родени под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и родени под други знаци, но с рождени планети в посочените – особено с Меркурий, Марс, Сатурн, Уран или Плутон в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. При всеки човек напрежението и проявленията ще бъдат в различни сфери от живота в зависимост от личния хороскоп. Но е препоръчително да бъдете особено внимателни за тежки семейни конфликти, които да завършат зле.

Предпазвайте се от инциденти и катастрофи, от загуба / кражба на пари и ценности. Периодът не е добър за пътуване на дълъг път, особено със самолет, както и за каквито и да било рисковани действия, включително и финансови (покупка на имот или други големи капиталовложения). Грижете се за здравето си, да не се отрази на него по някакъв начин. Марс в Телец ще е най-благоразположен между 5 юли и 20 август към родените под знаците и с други рождени планети в Рак, Дева, Козирог и Риби. Бъдете здрави!

Снимка: esotericblog.ru

 

#астропрогноза

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »