Ето кой е най-добрият ден за сватба тази година

Ето кой е най-добрият ден за сватба тази година
A A+ A++ A

Най-добрият месец за сключване на брак през 2022 г. е април, така че това е доста скоро. За щастие оптималната дата за сватба тази година е в края на месеца, 30 април. Така, че ще имате повече време за подготовка.

В този ден Венера и Юпитер ще се присъединят към Риби, като наблягат на любовта, единството и растежа. А по време на Телеца, ще се случи първото затъмнение от 2022 г. Тъй като Телецът се управлява от Венера, акцентът ще бъде особено забележим. И тъй като Венера е планетата на любовта, няма по-добра дата от 30 април, за да направите следващата голяма крачка с любимия човек.

Астрологична прогноза за 30 април 2022 г.:

Съвпадат на Венера и Юпитер, който ще се случи в този ден, е благоприятен не само защото включва двете най-положителни планети в астрологията, но и защото се случва в Риби. Това показва, че значенията на тези две планети се подкрепят и насърчават, докато комбинират своите енергии,  като същевременно създават изобилие, възможности и състрадание, пише elitedaily.com, цитиран от actualno.com.

Рибите са променлив воден знак, който се свързва с вътрешни емоции и идеализъм. Това го прави идеален ден за сватба. Толкова много оптимизъм се носи във въздуха, че енергията почти ще се почувства като сбъдната мечта.

Комбинирайте това с едновременното сътрудничество на Слънцето и Луната по време на слънчевото затъмнение в Телец и имате перфектната рецепта. Докато затъмненията обикновено носят тежка енергия, това изглежда много по-положително. Особено след като Венера, управителят на това затъмнение, ще бъде в невероятно положение. Освен това слънчевото затъмнение е много по-благоприятно за едно мощно ново начало от лунното. Тъй като това е първото затъмнение през 2022 г., сключването на брак или всяко друго ново начало в този ден ще даде страхотен старт на брака ви.

Може да е полезно да проверите личната си рождена карта, за да видите кои домове се управляват от Телец и Риби. Това е, за да разберете по-добре как тези енергии ще повлияят на вас лично. Без значение къде тази енергия се проявява във вашия астрологически компас, тя ще подкрепи всички, без значение какви са плановете ви за този специален ден. Затова ви насърчавам наистина да се свържете с тази енергия.

#астропрогноза #брак #най-добър ден

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай