Мария Цънцарова се върна при мъжа си

Мария Цънцарова се върна при мъжа си

бТВ

A A+ A++ A

Мария Цънцарова се събрала с мъжа си Симо Голев след раздялата, за която се разчу през лятото, научи Уикенд" от нейни колежки. Съпрузите отново живеели под общ покрив и си делели грижите по двете си деца. Оказало се, че нито един от тях не е имал странична афера, докато не са били заедно.

Новата водеща на “Тази сутрин” пo bTV била на върха на щастието от възобновения си семеен живот, твърдят запознати. Доброто ѝ настроение личи дори на малкия екран всеки ден. Мария винаги изглежда усмихната и в добро настроение независимо от недоспиването. Говори се, че тя никога не е спирала да обича своята половинка Симо, който е ученическата ѝ любов.

Двамата се запознават в родния им град Карлово. Симо бил най-голяма опора за жена си в преследването на нейните цели в кари-ерата. В един момент обаче започнало да му идва в повече вечно да е на работа, а той да се чуди как да се справя с двамата им малки синове, които са на 6 и 4 години.

Понеже бабите не са в София, нямало на кого да оставят момчетата, освен от време на време на някои семейни приятели. Грижите падали основно на плещите на бащата, който обаче също има успешна кариера - частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Той се чудел как да смогва с всички задължения.

Отношенията с жена му започнали да се обтягат и в крайна сметка се стигнало дотам, че Цънцарова да свали брачната си халка.

През лятото се заговори, че водещата ce е развела. Тя обаче нямала странична афера с друг мъж. Извън работата си се срещала основно със своите приятелки.

Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които често си правят женски партита и пътешествия. Симо също останал верен на ученическата си любов. Това улеснило повторното им събиране, твърдят хора от bTV.

Наскоро Цънцарова съобщила, че с мъжа ѝ са заедно и даже изживяват нещо като втори меден месец. Бракът на двойката е сключен преди 9 го-дини, но връзката им е много по-дълга - още от училище. Първото им дете се ражда през 2017-а, а две години по-късно идва и неговото братче. И в двата случая майката работи до последния възможен момент и се връща на работа едва година след раждането. Досега тя не е показвала в публичното пространство нито снимки на мъжа си, нито на децата си

#Мария Цънцарова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници