Екранни партньори от днес: Златимир Йочев приятно изненада Цънцарова

Екранни партньори от днес: Златимир Йочев приятно изненада Цънцарова

бТВ

A A+ A++ A

Любопитно започна днес сутрешният блок на бТВ. От днес до Златимир Йочев застава Мария Цънцарова. Двамата ще са заедно на екран от 6 ч. сутринта.

"Честита нова седмица. Започваме я с една изпитан мъдрост - че сам човек е за никъде. Е, аз вече няма да бъда сам. Ще бъда с Мария Цънцарова. Добре си ми дошла, много се радвам, че си тук", обърна се към дамата вечно усмихнатият водещ.

"Добро утро, Злати. За мен е огромна удоволствие, че ще имаме възможност да започваме деня си заедно с теб и с колегите от "Тази сутрин". Така че съм сигурна, че ни предстоят много хубави дни, в които освен, че с всички сили ще се хвърлим в състезанието за информация, силите стават двойни, ще бъдат и приятни", върна му хубавите думи тя.

След това Златимир Йочев изненада колежката си, вадейки телефона си.

"Покрай идването на Мария, човек пренарежда съвсем естествено приоритетите си и важните си хора. Сега ще ви пусна нещо - как от днес ще звъни телефона ми за важните обаждания всяка сутрин. Карлос Сантана, поздрав за Мария, ето така ще ми звъни телефона", каза хасковлията, пускайки популярната песен на китариста с име "Maria Maria".

"Мария е тук, радвам се, че е тук и с нея наистина ще говорим за важните теми. Посоката е ясна - вашето будно съзнание и вашите сърца. Надявам се, че ще ги достигнем с истински важните теми за обществото", добави мъжът.

"Аз трябва да си избера нова песен, с която да ми звъни телефона в този ред на мисли", замисли се Цънцарова.

"Може да е някаква детска. Ние сме така или иначе понякога на детска вълна с теб като родители на малки деца", посъветва я Йочев.

bTV запази наложилия се като успешен панел в сутрешния блок, в който водещите сядат заедно с колегите си за деня на новините, времето и спортната емисия. Всички заедно коментират интересни теми и видеа до 7 ч., пише standartnews.com.

#бТВ #Златимир Йочев #Мария Цънцарова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници