Острието на bTV Мария Цънцарова се раздели с мъжа си, вижте причината

Острието на bTV Мария Цънцарова се раздели с мъжа си, вижте причината
A A+ A++ A

Острието на Би Ти Ви Мария Цънцарова май вече е в отбора на разведените. Мария и нейният доскоро съпруг Симо Голев били влюбени още от гимназията. Двамата бяха неразделни, „сродни души, създадени един за друг“, както често обичали да повтарят влюбените.

От брака им се раждат двама сина и нещата като че ли вървят към „вечното щастие“. Само че бдителни зрители забелязаха нещо, което говори за съвсем различно. Двамата са се разделили. Защото бижутата, с които доскоро новинарката не се разделяше-годежен пръстен и брачна халка, вече не блестят на пръстите им. Те бяха станали като че ли част от ръката й, а сега тя не ги носи никъде, дори в ефир.

Симо Голев пък е спрял да следва майката на двамата си юнака в социалните мрежи, което преди не пропускаше.Той развива собствен бизнес в областта на софтуерните технологии. Мария не качва и семейни снимки от общи почивки, както правят нейни колежки, а и тя в недалечното минало. Според клюката разривът в отношенията им дошъл не заради изневяра или трети човек, а поради свръх амбициозността на журналистката.

Мария Цънцарова тотално игнорирала съпруга си и това накрая го принудило да си събере багажа и да си тръгне. Според мнението на колежките й, Симо бил грижовен и отговорен, но накрая му писнало от вечното пренебрежение от съпругата му.

#Мария Цънцарова #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници