Кеца с кецове за ЧРД

Кеца с кецове за ЧРД
A A+ A++ A

Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за рождения си ден вчера. Любимият изпълнител, който от години се слави с прякора си Кеца, бе изненадан с подаръка от китариста си Стоян Божов и екипа, с който работи.

Празник

За дара към Найденов стана ясно, след като от екипа му качиха видео в социалните мрежи. От клипчето е видно, че певецът не си е вкъщи, а в хотелска стая, тъй като по всяка вероятност ще работи навръх рождения си ден. В хотелската стая се вижда, че има и още изненади към звездния рожденик - торта със свещички, шампанско и бели рози.

Припомняме ви, че той се появи за първи път с кецове след 40 години - това лято по време на участието си в хитов клуб в Слънчев бряг.

Години

Макар да навърши 73 години, Васил по нищо не отстъпва на по-младите си колеги като темперамент на сцената. На всяко свое участие той освен че пее на живо, скача и танцува с публиката, която направо го обожава. След гастролите си по морето Найденов се завръща в столицата и още тази седмица - 7 септември, има концерт в София.

Екипът на „Телеграф“ честити рождения ден на големия талант Васил Найденов, като му желаем здраве и още емблематични хитове, които да се пеят от няколко поколения, пише "Телеграф".


#Васил Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници