Секира за Кеца: Близо 3 бона за парно месечна сметка

Секира за Кеца: Близо 3 бона за парно месечна сметка

ФБ/Plovdiv Clubs

A A+ A++ A

Солена сметка за отоплението на столичното си жилище този месец е платил естрадният ас Васил Найденов.

Той се оплака, че е броил на „Топлофикация“ 2700 лева. От началото на отоплителния сезон разходите му за топло не са падали под 2 бона, жали се певецът. Токът, водата, интернетът и други екстри били отделни харчове от силно завишената сума.

За да не студува вкъщи, Кеца изчислил, че хвърлял средно по около 15 хиляди лева на зимен сезон. Една от основните причини да му излиза толкова скъпо е, че жилището му е с огромна площ, тъй като неотдавна той съедини два съседни апартамента в кооперацията на столичния бул. „Витоша“, която обитава от близо 40 години. Тя се намира само на крачка от НДК. Титулярният му апартамент му е наследствен, но преди време той успя да се спазари и за съседното до неговото жилище, защото му се щеше да живее по-просторно и да има къде да къта всичките си сценични костюми и скъпи вещи. Към днешна дата съжалявал, че подхванал мащабния проект, който буквално му стопил нервите, но връщане назад нямало. Вайкал се, че не си купил направо нова къща, вместо да налива пари като в бездънна яма. Певецът поне не може да се оплаче от липса на средства, защото графикът му с концерти е пълен, а хонорарът му бил 20 хиляди лева шушукат негови колеги. Дотук историческият ремонт му излязъл почти половин милион, но още не бил приключил. 30 бона дал само за новото кухненско обзавеждане, което било интелигентно и крак с модерните технологии. Мебелите в апартамента му, голям колкото училищен физкултурен салон, пък в по-голямата си част са антики, които е купувал през го дините от различни държави.

Примирил съм се с този ремонт, че всичко е на кашони, като на битпазар. Не знам дали ще доживея да го видя завършен. Майка ми, когато беше жива всичко беше подредено и по друг начин А уж съм зодия Дева. Обичам реда, но не ме бива по организацията. Минавам в апартамента, правя се, че не виждам кашоните, и продължавам нататък. Ако знаех какво ще се случи с ремонта, нямаше да купувам този апартамент. За майсторите мога да напиша дисертация, но не искам да започвам. По-скоро ще започнат да пускат българска музика по радиата, отколкото да се оправим с ремонтите и майсторите“, жалва се неотдавна Кеца. След концерт, който изнесе наскоро в Сливен, Васил Найденов си купил крушки за апартамента. „Запознат съм, че тук ги произвеждат. С тях слагам началото на края на моя ремонт. За тези 15 години вече мога и в Книгата за Гинес да вляза с моя ремонт. Но щом стигнах до осветлението, значи скоро му се вижда краят“, пошегува се изпълнителят на Телефонна любов“.

#Васил Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници