Хазарта: Хората с кауза няма да се оттеглят от ПП, един от тях съм аз

Хазарта: Хората с кауза няма да се оттеглят от ПП, един от тях съм аз
Стоп кадър/бТВ
A A+ A++ A

Сашо Дунчев е човек, който е направил страшно много за българската гора, каза Христо Петров - Ицо Хазарта от ПП по Би Ти Ви, коментирайки интервю на Александър Дунчев от "Промяната" за проблеми в партията.

Конкретното интервю според мен не помогна за неговата кауза, а по-скоро й навреди. Всеки от нас има кауза. Не бива да поставяш собствената си пред общата. Има хора в желанието си да направят нещо добро постигат обратния ефект. Той събори ли мафията с това интервю, попита реторично Христо Петров.

Според него когато срещу теб има организирана машина, да намираш задкулисие, че някой те е поставил на второ избираемо място, няма да ти помогне на каузата, по скоро ще те закопае. Допускал съм грешки - че депутатът може да постигне нещо сам. Той не може да завърши един процес сам. Начинът не е този.

В отговор на въпрос защо си тръгна Иван Христанов от "Промяната", Христо Петров каза: в ПП сме свободни личности. Виждах се с него преди няколко дни. Той има сериозни критики към тона, зададен в това НС. И има други виждания за това как трябва да продължи.

Хората с каузи няма да се оттеглят, един от тях седи пред вас, увери Христо Петров.
Ако вашето дете си загуби личната карта по един стар закон подлежи на обществено порицание. Получих сигнали че общини публикуват това обществено порицание с личните данни на детето. Написах писмо до агенция закрила на детето и имам уверение, че този проблем ще бъде решен, разказа Христо Петров.

Много неща научих и имам още какво да уча - искам да си свърша работата, каза той.

#Ицо Хазарта #ПП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници