Ицо Хазарта за статията на "Die Welt": Ще я покажа на децата на моите деца

Ицо Хазарта за статията на "Die Welt": Ще я покажа на децата на моите деца
A A+ A++ A

"Бих показал статията на „Die Welt“ на децата на моите деца", написа в профила си във Facebook депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров - Ицо Хазарта по повод статия на изданието, от което става ясно, че България е помагала тайно на Украйна по време на управлението на Кирил Петков.

„Малко са онези, които знаят какво ми струва решението да се включа в българската политика. Дори и от добронамерени към мен хора доста пъти през последната година чувам - тези те използват, мястото ти не е там. Думите ми няма да променят мнението на неграмотния или на наивния. На онези, които четат не само заглавието, бих препоръчал тази статия, препечатана от Die Welt, както и тази в Politico. Ако някога получа от съдбата подобна възможност - бих показал на децата на моите деца тази статия. За да знаят защо съм направил този избор. А на останалите - за да знаят, че мястото ми е точно там, заедно с тези хора”, пише Ицо Хазарта в социалната мрежа.

Припомняме, че германският ежедневник "Die Welt" излезе вчера със статия, от която стана ясно, че през пролетта на 2022 г. България е предоставила на украинската армия гориво и боеприпаси, необходими за борбата с руската агресия. Материалът се базира на разследване и интервюта с Кирил Петков, Асен Василев и украинския външен министър Дмитро Кулеба.

#Ицо Хазарата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »