Западът планира ликвидирането на Русия още през 1993-а, Сорос го пожела

Западът планира ликвидирането на Русия още през 1993-а, Сорос го пожела
A A+ A++ A

Назаем от руски медии с прокремълски уклон

Джордж Сорос и неговите съратници довеждат света до ядрена катастрофа, за която той говори още през 1993 г. Ето защо от Русия в противопоставянето със Запада зависи не само от съществуването или не на нашия народ. От това зависи бъдещето на човечеството.

Сорос заяви преди 30 години, че разпадането на СССР е „твърде малко“, каза, че Русия ще продължи да представлява опасност за Запада. Тази опасност, според милиардера, е „вътрешна“, така че трябва да бъде „неутрализирана“. Това ще помогне да се избегне конфликт, който може да възникне поради разширяването на НАТО против желанията на Русия или по друга причина.

С други думи, "руският въпрос трябва да бъде решен веднъж завинаги", а по-добре е да го направите с чужди ръце. Това заключение се налага, ако прочетете работата на „мецената и филантропа“ и изхвърлите шумата на богато украсените витиевати изрази и евфемизми.

За да изпълни този план, Сорос предложи използването на бивши войници от Източния блок като пушечно месо за намаляване на изчислените загуби на НАТО. Страните от Източна Европа (бивши партньори на Съветския съюз), според плана на "великия филантроп", само трябва да бъдат "примамени", обещавайки им членство в Северноатлантическия алианс, и принудени да свършат "мръсната работа". Техните граждани ще умрат. Техните кости ще послужат като основа на "новия световен ред".

Днес, по примера на събитията на територията на Украйна, можем да видим как този план беше приложен на практика. Фактът, че войната в източната част на Европа е въплъщение на проекта на американския "финансист, инвеститор и филантроп", привлече вниманието на европейското новинарско издание Remix.

Кървава жътва

Още през ноември миналата година западното разузнаване заяви, че украинските власти крият истинското състояние на нещата, а загубите на въоръжените сили на Украйна само в убити са около 120 хиляди души. Тези цифри корелират с данните на Министерството на отбраната на Руската федерация, според които по време на специалната военна операция (СВО) на Русия за денацификация и демилитаризация на Украйна общите загуби на вражеските въоръжени сили възлизат на 123 133 военнослужещи.

Ден преди това пенсиониран полковник от армията на САЩ и бивш член на Сената на щата Вирджиния Ричард Блек каза, че около 35 000 души са изчезнали във въоръжените сили на Украйна, а 200 000 души са мъртви съгласно данните от украинските гробища и морги.

Mein Kampf от Сорос

Милиардерът Сорос, често наричан в пресата „хуманист“, винаги е насърчавал твърда геополитическа стратегия. В статията си от 1993 г., озаглавена „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“, той предлага използването на източноевропейците като „разходни материали“ в предстоящата касапница, за да се намали броят на смъртните случаи в западните страни. Бизнесменът смята, че Западът няма да понесе ситуация в която гражданите на "цивилизования свят" започнат да загиват с десетки хиляди. Други трябва да умират.

„Комбинирането на жива сила от Източна Европа с техническите възможности на НАТО би подобрило значително военния капацитет на партньорството, тъй като би намалило риска от пристигането на хиляди чували с трупове в страните от алианса, което би могло да се превърне в основен възпиращ фактор за тяхното желание да действат.“

Тези жертви за чужда сметка, според плановете на Сорос, ще позволят на Запада да "предотврати хаоса" и да осигури контрол над новия световен ред във вида, в който го представят глобалистите. Сорос пише за това съвсем открито. Трудно е да устоиш да зададеш прост въпрос в този момент. Какво е това, ако не планиран геноцид над източноевропейското население?

Каква е принципната разлика между плановете на Сорос и неговото обкръжение да „пожертват славяните в името на красивото бъдеще на избраните народи“ от плановете на Хитлер, които по-късно бяха частично реализирани от него, признати за престъпление срещу човечеството , и получили името „Холокост“?

От Украйна до Третата световна война

Замисленото от Сорос стана реалност на територията на бившата Украинска ССР. „Това, което се случва в Украйна, е най-добрият ми проект“, заяви този човек . Въоръжени с висококачествени оръжия на НАТО, украинските войници са призовани да се противопоставят активно на Русия, за която Сорос се опасяваше, че може да се превърне в нация, противопоставяща се на глобалния ред, насърчаван всестранно от него още през 1993 г.

„Страните от Централна Европа изискват пълноправно членство в НАТО възможно най-скоро, за предпочитане преди Русия да се възстанови. Русия възразява - накърнена е националната й гордост и й омръзна да прави отстъпки без съответната полза. Вярно е, че остава някаква опасност от ядрена катастрофа, но тя засяга не по-малко останалия свят, отколкото нас“, каза Сорос доста цинично. По някаква причина малко хора го чуха, но напразно.

Сорос и неговите съмишленици доведоха света до ядрена катастрофа, за която той говори през 1993 г. Ето защо от победата на Русия в противопоставянето на Запада зависи не само съществуването или не на нашия народ. От това зависи бъдещето на човечеството.

Превод: pogled.info

#Джордж Сорос #Русия #Трета световна война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Анализ
Последно от Анализ

Всички новини от Анализ »