Брад Пит – най-лошият мъж в леглото на Анистън

Брад Пит – най-лошият мъж в леглото на Анистън
Както стана известно преди дни, актрисата е написала писмо до Брад Пит, в което признава, че за първи път от седем години му прощава всичко. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

В светлината на скорошния си годеж с Джъстин Теру, актрисата Дженифър Анистън разкри някои пикантни подробности от спалнята си.

Не се знае дали звездата от „Приятели" просто иска да дразни бившия си мъж Брад Пит, но в последно време тя наистина изглежда щастлива с годеника си и дори призна, че е готова за деца с него.

Както стана известно преди дни, актрисата е написала писмо до Брад Пит, в което признава, че за първи път от седем години му прощава всичко.

За да налее масло в огъня обаче звездата публично разкри някои интимни подробности от връзката си с Джъстин Теру, отбелязвайки, че двамата имат невероятна физическа химия, а той е толкова чувствен, еротичен и сексапилен мъж... за разлика от Брад Пит, посочва БГНЕС, позовавайки се на американските таблоиди.

Не за първи път Джен сравнява по любовни умения своите сексуални партньори. За нещастие на Пит всички мъже, с които Анистън е била, са по-добри от бившия й мъж в леглото.

#Джъстин Теру #Брад Пит #Дженифър Анистън #приятели

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници