Годишен хороскоп за зодия Везни

Годишен хороскоп за зодия Везни
A A+ A++ A

Вие сте най-щастливи, когато сте заобиколени от красота и мир, но 2023 ще ви донесе ли хармоничната енергия, която желаете? Изглежда вероятно.

В началото на новата година вашата родна планета Венера, управител на любовта и парите, започва да прекарва време с уникалния Водолей и вашия дом на творчеството и спонтанността, изпращайки ви на мисия да откриете какво ви прави наистина специални. Какво ви вълнува и ви кара да се чувствате най-много като себе си, когато го правите, Везни? Опознаването на вас самите допринася за вашето лично равновесие.

Сериозният, трудолюбив Сатурн също е във Водолей и във вашата зона на творчество в началото на годината, което ви помага да измислите нови и въображаеми идеи за развитие на кариерата и личния си живот. Време е да внесете нещо ново на масата и да видите как вашите индивидуални таланти могат да допринесат не само за вашия собствен успех, но и за общото благо. Докато мислите както за вашето лично щастие, така и за превръщането на планетата в по-добро място за живеене, е време да се пренесете в бъдещето, оставяйки зад гърба си старите, остарели обичаи, традиции, рутини и процедури.

Започвайки от края на септември, слънцето пътува през вашия грациозен, очарователен знак за един месец, така че е време да започнете да планирате стилния си рожден ден! Повечето Везни притежават вечна физическа красота, на която другите хора завиждат, а вашата справедлива, безпристрастна и харизматична личност естествено привлича хората към вас, така че няма да ви пречи за компания във вашия голям ден, ако това е, което желаете. Вашият идеален рожден ден (независимо дали сами или с приятели и семейство) ще прекарате в спокойна, красива обстановка със спираща дъха гледка, може би някъде високо в планината!

Финанси и кариера

Време е за малко танци! Финансово ще имате стабилна година. От самото начало, когато планетата Марс стане директна, ще видите икономически растеж и развитие. Можете да се усмихнете широко, тъй като ще има и финансов растеж. Независимо дали става въпрос за инвестиции, свързани с имоти или някои активи като злато, закупуване на украшения и т.н., ще видите печалби и богатство, идващи по пътя ви. Със страхотния аспект на Юпитер и Сатурн във вашия хороскоп вие също ще видите подобряване на финансовото си състояние. Според финансовия хороскоп за 2023 г. на Везни , някои от вас ще бъдат в по-добра позиция. Въздишка на облекчение ще има за хората, които са били под натиск за заем или отпускане на заем.

Все пак може да се появи някакъв конфликт в главата ви. Но от друга страна, други планети ще ви спасят през следващите месеци! Третото тримесечие може да бъде тежко за вас по отношение на парите. Но очевидно вие сте разумни хора и някои правилни решения ще ви измъкнат от всички проблеми и усложнения. Инвестициите трябва да са последната опция, която трябва да изберете през този период, тъй като те няма да са толкова ползотворни, колкото изглеждат. Можете да изпълните някои от краткосрочните си инвестиционни планове около началото на първото тримесечие. Но хороскопът на Везни тази година показва, че рискът също може да бъде там.

За вас търпението е ключът, а опортюнистът е пътят към успеха. Въпреки че Сатурн ще ви тества на всяка стъпка от самото начало, ще имате благоприятна година по отношение на професия, образование и бизнес. Професионалните хора, които желаят да си починат от текущата си работа, ще видят резултати в своя полза след малка борба. Очевидно пътят ще бъде пълен с канавки. Въпреки това, всички решения и планове, които имате за себе си, ще увеличат вероятността за постигане на големи висоти и успех в дългосрочен план. Може да има известна възможност за повишаване на квалификацията ви. Затова приемете това оптимистично и се подгответе за подобрение.

Меркурий ще изиграе основна роля. Въздействието не само на вашите комуникационни умения, но и на вашите способности за вземане на решения може да ви въвлече в малко объркване и проблеми. Всички тези неща ще повлияят на работата ви, особено при хора, които търсят работа или започват кариерата си. Същото ще се отрази и на учениците от тази зодия. Може да се почувствате зле управлявани и лишени от правилната енергия и път. Веднага щом влиянието на планетата Меркурий намалее, ще видите нещата по различен начин и ще обърнете всички шансове в своя полза.

Здраве

Тези от вас, които вече са болни, трябва да полагат допълнителни грижи за себе си. Те трябва да останат позитивни и да вярват в терапиите и медицинските практики. Също така трябва да премахнете психическия блок, който имате - "Здравето ми няма да се подобри", тъй като планетата Юпитер ще се погрижи за вас и ще ви предпази. По този начин около второто тримесечие на Новата 2023 г. ще се отървете от всички дълготрайни здравословни проблеми като болки в тялото, психическо изтощение, тревожност и т.н. Освен това здравите хора ще се видят в по-добро състояние, което би ги тласнало да се представят в други области от живота си.

Ще усетите силното влияние на планетата Сатурн, което ще ви помогне да поддържате балансиран и здравословен живот. От друга страна обаче трябва да се уверите, че нищо не нарушава здравословната ви рутина и навици, тъй като планетата ще ви изпита на всяка стъпка тази година. Затова избягвайте нездравословното хранене и практикувайте редовно йога и/или медитация. Това ще ви държи далеч от песимизма и ще ви тласне към здраве в дългосрочен план. По-възрастните от вас, които имат продължителни заболявания, може да развият страх от изолация. Следователно трябва да сте сигурни, че отделяте времето си за оптимистични неща и се фокусирате по-малко върху болестта.

Физически може да се почувствате изтощени около края на годината. Може да имате и проблеми, свързани с храносмилателната и нервната система. Вероятността това да се случи би била висока при хора, които са стресирани много или не следят какво консумират ежедневно. Стресът също може да наруши имунитета ви. От здравословна гледна точка, последните няколко месеца може да изглеждат тежки за хората с тази зодия. Но настроението ви няма да се понижи поради някаква причина и почивките от време на време ще помогнат за вашето благополучие в дългосрочен план.

Любов

За мъжете и жените Везни Новата 2023 година ще бъде позитивна и късметлийска. Ще се насладите на страхотни моменти с партньора си. Около първото тримесечие хората, които искат да започнат нещо ново с партньора си, ще могат да го направят. Хората, които желаят да планират душевно пътуване с партньора си или да отидат на почивка, трябва да го направят, тъй като движенията на планетите казват, че това ще бъде чудесно за връзката ви с тях. Първата половина на Новата 2023 г. предстои решаването на всякакви проблеми.

За необвързаните годината е пълна с възможности и шансове! Да, дори в личния живот, самотните местни жители със зодия Везни ще имат достатъчно късмет да имат някой специален около третото тримесечие на 2023 г., с благословията на планетата Венера. Някои от вас може дори да имат възможността да срещнат своя "партньор в живота". Трябва да сте оптимисти. Около края на годината нещата може да се променят малко. Възможно е да имате проблеми с промени в настроението. Всичко това е временно и ще отмине с времето.

#годишен хороскоп #днвен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници