Карък! Станка Златева залюби бизнесмен, той обаче - женен

Карък! Станка Златева залюби бизнесмен, той обаче - женен
стоп кадър/бТВ - архив
A A+ A++ A

Преди 10 години олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев разби сърцето на Станка Златева и тя дълго време не можеше да си намери мъж. Бившият съотборник на шампионката от сливенското село Крушаре се задоми за друга, а след раздялата им тя е имала само 2 мимолетни авантюри, разкриват запознати с интимния живот на спортната звезда, пише "Уикенд".

Догодина, на 1 март, спортната звезда ще навърши 40 години. Петкратната световна и шесткратната европейска шампионка по борба слезе от тепиха преди 6 години и най-накрая заживя живота, който състезанията и спортните лагери й отнемаха. Въпреки това така и не успя да свие семейно гнездо. Според слуховете, от няколко месеца пехливанката имала човек до себе си – солиден бизнесмен, който обаче бил семеен. Затова и Златева била принудена да пази връзката им в тайна.

Макар и сега да има нещо като гадже, Станка не можела да прежали голямата си любов Кирил. В негово лице Златева виждала бъдещия си съпруг и дори го представила на майка си и брат си. Майка й Веселина все й подхвърляла, че й е време да дундурка внуци. „Да, аз искам да имам деца, искам някого до себе си, но трябва този човек да можеш да го понасяш, за да има какво да си кажете. Трябва дори, когато свърши любовта да можете да се понасяте. Мечтая си за мъж, но не го срещам. С годините все попадам на греда по отношение на мъжете. Все на неподходящия човек попадам. При мен любовта е трудна. Мъжът ми трябва да е някой арабия, да разбира от село. Вече спрях и да се тормозя. Човекът, който си е отреден за мен, все някога ще се появи”, самоуспокоява се Станка.

Несполуките на интимния фронт се отразили зле на кариерата й. След връзката й с Кирил Терзиев, Златева хлътнала по бронзовия медалист от Пекин Радослав Великов. Той обаче не откликнал на чувствата й и гледал на нея само като на приятел. „Няма мъж за мен!”, проплака преди време бившата боркиня. Ухажори не й липсвали, но те до един се оказвали тарикати, които излизали с нея само, за да им плаща сметките по заведенията.

След като слязла от тепиха, тя се установи в Сливен, където създаде клуб „Станка Златева” и започна да тренира млади спортисти. Работата обаче отново се оказала за сметка на личния й живот. Златева започнала да пълнее скоростно. Преди да прекрати активната си спортна кариера, заради ринга, тя поддържала тегло около 75 кг. След като свалила трикото, се отдала на активна почивка и стабилно похапване, заради което кантарът показвал цифрата 100 и нагоре. „Как ще си хване мъж и роди деца, ако така прогресивно трупа килограми”, одумват я съселяните й от Крушаре.

Е, сега на хоризонта се е появил подходящия кавалер, но проблемът е, че е семеен. Станка мечтаела бизнесменът да се разведе и официално да бъде неин съпруг, а да не й се налага да го крие.


#Станка Златева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници