Тита би шута на ММА боеца

Тита би шута на ММА боеца
Фейсбук
A A+ A++ A

Крахът на връзката на Тита и мускулестия мачо настъпва преди седмици. За раздялата между двамата се заговори и по време на рождения ден на секс бомбата. Тогава Тита празнува по женски и не получи специална изненада от любимия си Недко. Малко по-късно тя премахна всички общи снимки с мъжагата в социалните мрежи. Недко  направи същото, пише "България днес".

Каква точно е причината за раздялата между MMA боеца и надарената хубавица, двамата мълчат.

Според клюкари русото изкушение слага край на връзката си с MMA боеца.  Недко постоянно я ревнувал и не я оставял на мира. Накрая на Тита й писва. Тя иска свобода, която с Недко, за съжаление не получава, и слага край.

Това е поредната връзка на изпълнителката на „Антилопа“, в която не се стига до годеж. Певицата и Недко бяха заедно няколко години и всички очакваха да не са просто гаджета, а да предприемат следващата стъпка.  Двойката дори бе свила любовно гнездо.

Преди да се залюби с Недко, Тита имаш авантюра с младеж на име Виторио. Любовта между двамата пламва още докато са ученици. Запознават се в родната Силистра. Тита се мести в София заради кариерата си, а гаджето й остава в родния си град.  Докато са разделени един от друг връзката им остава в застой и сексапилната изпълнителка решава да скъса с Виторио.


 

#Тита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай