Певицата Тита заби милионерски син и не спира да нажежява със СНИМКИ

Певицата Тита заби милионерски син и не спира да нажежява със СНИМКИ
A A+ A++ A

Певицата Тита преживява бурна любовна връзка с милионера Калоян Арсенов, син на бившия министър на околната среда и водите Долорес Арсенова.

Едрогърдата „антилопа“ и заможният милионерски наследник са гаджета от около месец, като тогава Тита използва всяка възможност, за да споделя 5-звездния живот на Калоян в Дубай. В Емирството Арсенов развива строителен бизнес и търгува с лекарства, а за да наблюдава инвестициите си, още преди година брои над 2,5 милиона долара за тузарска къща в частен жилищен комплекс с ограничен достъп за простосмъртни.

Преди дни Тита публикува силно разголена своя снимка от последната визита при възлюбения си Калоян в Дубай сякаш да подразни когото трябва.

Близки до пеещето миньонче с огромен бюст разкриха пред „Уикенд“, че тя искала да подскаже на бившето си гадже – ММА боеца Недко Николов, че вече е трайно обвързана с Калоян Арсенов. Сред младото поколение синът на Долорес Арсенова е далеч по-известен от майка си, но не заради успешна своя кариера, а заради безбройните си интимни завоевания през последните години.

През кревата на министерския наследник са минали редица плеймейтки и певици. Арсенов беше женен за кратко, преди да се разведе след бурен скандал със съпругата си Сара, която и до днес разнася из богаташка София нелицеприятни данни със смайващи подробности за интимните му щения, след като го сварила на калъп в неочаквана компания.

Близки до Калоян Арсенов обаче споделят, че баровецът е силно хлътнал по Тита и се надява на продължителна любовна връзка с нея. Още отсега певицата организира заснемането на нов музикален клип в Дуба, окрилена от обещанието за щедро финансиране. Снимките ще стартират късно есента, когато спаднат жегите в Дубай, а според мълвата за музикалния проект Арсенов ще наеме 50-метрова яхта от руски милиардер и ще финансира чартърен полет и едноседмичен престой в Дубай на режисьори, оператори и множество статистки.

Приятелки на Тита също подтикват едрогърдата певица да се обвърже трайно за Арсенов и най-накрая да разтури отношенията си с Недко. Разправят, че Тита все още изпитва силни чунства към здравеняка от Ахелой, който в последно време не спирал да я бомбардира със сърцераздирателни есемеси и призиви отново да се съберат и да дадат шанс на любовта си.

#Тита #Дубай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници