Ето колко харчи новия на Мария по нея

Ето колко харчи новия на Мария по нея
A A+ A++ A

Новият брак на поп фолк певицата Мария й донесе несметни богатства. Пенсионираната чалга звезда заедно с третия си съпруг - бизнесменът Мирослав Соколов, се отдаде на романтичен воаяж в Емирствата, където само настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се в близост до известния плаж „Джумейра“, им е струвал близо 10 000 лв., показва справка на „Галерия“. 

Преди седмица светската двойка се насочи към Дубай. Снимки от престоя Мария сподели в уеб пространството, отбелязвайки локацията си. За да подчертае, че е отседнала в първокласен хотел сексапилното миньонче пусна част от изгледите към най-голямото виенско колело в света и към блестящите небостъргачи.

Отварачката, както често продължават да наричат певицата в светските среди, постави фокус и към кухнята. Само в хотела, тя и Мирослав имат възможността да опитат автентична турска кухня, италиански или гръцки специалитети. Бившата пайнерка се възползва ежедневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специален хранителен и тренировъчен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, като ласкавите коментари под разсъблечените й кадри не спират да се увеличават.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, разбира се, залагайки отново на петзвезден хотел. Дни след финала, те се отправиха към Хърватска. Според запознати 40-годишната фолк звезда разполага напълно със семейния бюджет. Радва се на охолен живот, както бе и в миналото, а според някои усилията на Мирослав дори надминават предишния лукс, на който певицата е била свикнала.

Преди да се залюби със Соколов, тя бе жена на Християн Гущеров. Същият се грижеше да не и липсва нищо. Дълго време живееха във фамилния папат, където сега се е настанила бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която за разлика от Мария се съгласи и дари Християн с две деца.

 

 

 

 

#Мария #Мирослав

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници