Лепа Брена пее в София днес

Лепа Брена пее в София днес
Сръбската суперзвезда Лепа Брена ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец“ в София от 19.00 ч. довечера. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Сръбската суперзвезда Лепа Брена ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец“ в София от 19.00 ч. довечера.

Това се случва повече от 20 години след легендарния й концерт през 1990 г. пред над 80 000 души на Националния стадион „Васил Левски“, отбелязва агенция „Фокус“.

Лепа Брена пристига с хеликоптер за повторната си поява пред многохилядна публика, съобщиха организаторите.

Певицата ще представи албума си, излязъл пред юли тази година – Začarani krug, който цяло лято не слиза от върха на всички сръбски класации.

Освен нови песни е приготвила за своите фенове легендарни хитове от началото на демокрацията до днес, като признава, че й е трудно да реши кои от композициите от богатата си дискография да избере за голямото събитие.

Билетите за шоуто на Лепа Брена на 3 декември (събота, 19 ч.) са пуснати в продажба в Билетен център НДК и мрежата на Eventim, в това число вериги магазини Германос, Офис 1, „Пикадили“ и бензиностанции OMV в цялата страна.

3000 промоционални билета ще се продават на цени от 10 до 40 лв. до изчерпване на количествата. След това редовните цени ще бъдат между 20 и 50 лв.

#Лепа Брена #концерт #билети #София #певица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници