Н. Пр. Шаул Камиса Раз: Благодаря на всички, които помогнаха в тази тежка ситуация

Н. Пр. Шаул Камиса Раз: Благодаря на всички, които помогнаха в тази тежка ситуация
Посланикът каза още, че информацията, която е излязла в някои медии, че неговата дъщеря е пострадала при атентата, няма нищо общо с истината. Снимка: „24 часа“
A A+ A++ A

Посланикът на Израел в България Н. Пр. Шаул Камиса Раз благодари на българската страна за помощта и реакцията при тежката ситуация с атентата срещу израелските туристи в Бургас.

„Искам да благодаря на всички министри и цялото правителство, които ни помогнаха, министъра на вътрешните работи, на външните работи, на транспорта и всички, които бяха тук“, каза Н. Пр. Шаул Камиса Раз на брифинг в Бургас, предаде агенция „Фокус“.

„Благодаря от името на правителството на Израел, на всички семейства, на Посолството на Израел на всички, които помогнаха в тази тежка ситуация, в която се намираме“, каза посланикът на Израел. „Да видиш всички министри да стоят покрай теб, да ти помагат в тази ситуация, ние приемаме това много добре; много благодарим“, каза още посланикът на Израел.

„Това е тежък атентат, който се опита да попречи на отношенията между България и Израел“, подчерта Н. Пр. Шаул Камиса Раз.

„Близо 24 часа сме тук, работим със службите на Израел, на България, за да разберем какво точно стана. Взаимоотношенията между България и службите, които работят тук, от министерствата, полицията, са на много добро ниво и ние сме благодарни за това“, продължи той.

„Състоянието на ранените беше много тежко; наложи се ранени да бъдат транспортирани до София. Други ранени със самолет бяха транспортирани до Израел“, посочи посланикът.

Посланикът каза още, че информацията, която е излязла в някои медии, че неговата дъщеря е пострадала при атентата, няма нищо общо с истината. Той подчерта, че дъщеря му е в Израел, в България е само той с жена си.

„Терорът, който е по целия свят, не е само срещу Израел, а е срещу целия свят, срещу всички държави е“, каза още посланикът.

#Н. Пр. Шаул Камиса Раз #посланик на Израел в България #Бургас #атентат #Трагедия в Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници