Къде може да прекарате страхотна ваканция в Гърция

Къде може да прекарате страхотна ваканция в Гърция
A A+ A++ A

Българите отдавна са доказали, че Гърция е една от най-предпочитаните за тях дестинации за почивка. Въпреки това обаче далеч не е все едно къде ще отседне туристът. И изобщо не е задължително да се избере скъп 5-звезден хотел. И при по-малък бюджет човек може да получи комфорт за себе си и семейството си.

Един от най-подходящите варианти са прекрасните апартаменти край прекрасния пясъчен плаж на Керамоти. Те вече са оценени отлично в анкетата на www.bgpoll.net от стотиците българи, които вече са били там и са останали доволни от почивката си. Като допълнение трябва да се отбележи и че самото място се управлява и поддържа почти изцяло от български екип, т.е. езикова бариера въобще не съществува.

В тези апартаменти туристите могат да ползват всички удобства, с които са свикнали вкъщи и да се пренесат заедно със семейството си на брега на Егейско море.

Според мнението на множеството доволни клиенти тази дестинация предлага най-доброто съотношение цена/качество в цяла Северна Гърция. Като добавим и безкрайния пясъчен плаж само на метри от тях, както и близостта им до България, това е просто една неустоима възможност.

 

#апартаменти #Керамоти #почивка #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници