Реклама с Кендъл Дженър предизвика негативен отзвук в интернет (ВИДЕО)

Реклама с Кендъл Дженър предизвика негативен отзвук в интернет (ВИДЕО)
Източник: 24 Часа
A A+ A++ A

Pepsi пусна нов рекламен клип, в който включи един от на-популярните модели в света – Кендъл Дженър. От компанията заложиха на манекенката, която е полусестра на риалити звездата Ким Кардашиян, и на песента Lions на Скип Марли, като посланието е „Живей за момента“, а действието се развива по време на протест, предаде Дарик.

За какво е протестът не става съвсем ясно, на плакатите на протестиращите се виждат надписи „Любов“ и „Включи се в разговора“. В момента, в който видеото се появи в интернет, потребителите отговориха с множество негативни коментари, най-вече защото видяха прилика между кадрите в рекламата и протестите срещу полицейското насилие в САЩ.

Видеото започва с протест, по време на който Кендъл Дженър с тежък грим и руса перука участва във фотосесия. С напредването на протеста манекенката сваля перуката си, изтрива тъмното червило от устните си и се присъединява към протестиращите. След което застава пред полицаите и подава кутийка Pepsi на един от тях.

Кадърът предизвика гневна вълна в социалните мрежи. Много хора го сравниха с наградена снимка от протестите в Батън Руж срещу полицейското насилие. На фотографията е Лешия Еванс, която стои пред тежко въоръжени полицаи с протегнати напред ръце, в очакване да бъде арестувана.

#Кендъл Дженър #мюсюлманка #религиозен #Мохамед Хадид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници