Супермоделът Бела Хадид призна, че се чувства горда мюсюлманка

Супермоделът Бела Хадид призна, че се чувства горда мюсюлманка
Източник: Woman.bg
A A+ A++ A

Супермоделът и ангел на Victoria's Secret Бела Хадид разкри, че се чувства горда да бъде мюсюлманка. Манекенката, чийто баща Мохамед Хадид пристига на 14 години в САЩ като бежанец, споделя, че по тази причина проблемът на бежанците е много близък до семейството й, предаде Дарик.



„Моят баща винаги е бил религиозен и винаги се молеше с нас. Гордея се да бъда мюсюлманка“, сподели пред списание Porter Бела Хадид.

През януари 22-годишната Бела и сестра й Джиджи бяха забелязвани на протест срещу имиграционния указ на новия американски президент Доналд Тръмп в Ню Йорк.

Тя и преди се е изказвала критично към решението на американската власт да спре достъпа на мюсюлмани до страната. „Ние не трябва да се отнасяме с хората така, сякаш не заслужават доброта, само заради техния етнически произход. Просто не е правилно. И това послание – човек да бъде състрадателен винаги, когато може, е много важно за мен“, допълни тя.

Родителите на Бела, Джиджи и брат им Ануар са бившата манекенка и риалити звезда Йоланда Хадид и магнатът Мохамед Хадид.

 

#мюсюлманка #религиозен #Мохамед Хадид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници