Тейлър Суифт и Том Хъдълстън са новата любима двойка на Холивуд

Тейлър Суифт и Том Хъдълстън са новата любима двойка на Холивуд
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Тейлър Суифт и новият й приятел Том Хидълстън присъстваха заедно на концерт наСелена Гомес в Нашвил, съобщи Контактмюзик. Двамата бяха забелязани да танцуват и да се целуват, докато се забавляваха в компанията на най-добрата й приятелкаАбигейл и нейния ухажор Мат по време на концерта. Фенове заснеха със смартфони и видео камери двойката, докато танцуваше по време на концерта.

Не за пръв път Тейлър и Том са заснети, докато танцуват заедно. Подобни снимки бяха направени и по време на традиционния бал в музея Метрополитън през май.

Макар да е неочаквано Хидълстън да е фен на Селена Гомес, цитиран от И! нюз източник уточни, че актьорът присъствал на концерта, за да достави удоволствие на Суифт.

"Тейлър го покани да отидат заедно на концерта", заяви източникът. „Том винаги е искал да й се хареса. На Тейлър това й допада".

Източникът увери, че връзката между двамата е сериозна, независимо че певицата наскоро се раздели с приятеля си от 15 месеца Калвин Харис.

"Тейлър бе нерешителна да започне нова романтична връзка веднага след раздялата си с Калвин", допълни източникът. „Двамата обаче бяха привлечени един от друг още при първата си среща".

#Холивуд #Тейлър Суифт #Калвин Харис #двойка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници