Лютви Местан към горските: Оставете избирателите ни на мира

Лютви Местан към горските: Оставете избирателите ни на мира
A A+ A++ A

Горските и другите държавни служители да спрат партийната пропаганда и три дни преди вота да оставят избирателите на мира - това послание отправи лидерът на ДПС Лютви Местан на предизборна среща в Доспат.

В препълнената зала на читалището заедно с голяма група от централното ръководство на движението лидерът на ДПС държа емоционална реч на тема "технология на изборите". Според него при гарантиране на свободна воля на избирателите от Доспат кандидатът Пламен Айвазов ще спечели изборите с над 70%.

Хиляди сигнали обаче сочели, че горските служители и другите държавни служители се занимават с пряка партийна пропаганда в полза на други политически сили, вместо да изпълняват своите служебни задължения.

“Имам призив основно към управляващите партии и към основния управляващ субект, поне през последните три дена от кампанията избирателите от Доспат да бъдат оставени на мира и да могат да изразят свободно волята си, т.е. да гласуват по съвест", каза Лютви Местан.

Към събралите се в залата той добави: "Уважаеми братя и сестри, да позволите на страха да победи съвестта ви е все едно да предадете себе си преди Движението за права и свободи. Повтарям: да позволите на този хищник - страха, да изяде съвестта ви и да гласувате от страх, а не по съвест, означава преди всичко да предадете себе си".

Според местан като горди родопчани жителите на Доспат няма да допуснат това. Той им предаде заръка от почетния председател Ахмед Доган: “бъдете родопски соколи”.

"Гласувайте с гордостта и със съвестта си и ще победите!”, заключи лидерът на ДПС.

#Лютви Местан #Ахмед Доган #Доспат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници