С празен стол протестираха срещу Муса Палев в Благоевград

С празен стол протестираха срещу Муса Палев в Благоевград
Празен кожен стол управлява Благоевградска област – с тази констатация започна четвъртата седмица на протести срещу назначаването на Муса Палев от ДПС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Празен кожен стол управлява Благоевградска област – с тази констатация започна четвъртата седмица на протести срещу назначаването на Муса Палев от ДПС за областен управител, предаде БГНЕС.

Около 30 души се събраха пред областната управа, за да протестират срещу назначаването на Палев, който е влязъл през парадния вход на областната управа само веднъж - на 17 юни.

Тогава той, въпреки че бе охраняван от полицаи, бе дърпан, плют и ритан от протестиращите, които бяха в пъти повече от днес. След това всеки път влиза и излиза през задния вход.

Четвъртата седмица на протеста започна с проверка на контактна група, излъчена от протестиращите, които влязоха в кабинета на Палев, за да видят дали е на работното си място.

За пореден път обаче установиха контакт само със секретарката.

След като се снимаха „с областния“, тоест със стола му, протестиращите потърсиха под бюрото и в тоалетната за Палев, след което излязоха и съобщиха на тези отвън, че „празен, черен и кожен стол управлява област Благоевград“.

#Муса Палев #Благоевград #ДПС #протест #Палев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници