Слух за оставката на Муса Палев разпали Благоевград, той отрече

Слух за оставката на Муса Палев разпали Благоевград, той отрече
„Няма да напускам сам. Това е мой дълг. Сега имам важни за решаване проблеми на хората в няколко общини”, категоричен бе Палев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 

Областният управител в Благоевград Муса Палев подаде оставка, съобщиха протестиращи граждани пред сградата на Областната администрация в Благоевград тази сутрин.

Самият Палев обаче отрече информацията малко по-късно.

„Няма такова нещо. Новината за подадената от мен оставка е чиста проба провокация“, съобщи Палев пред Дарик.

„Няма да напускам сам. Това е мой дълг. Сега имам важни за решаване проблеми на хората в няколко общини“, категоричен бе той.

„Не съм в Благоевград и не мога да кажа кога ще бъда там. Сега пътувам към няколко общини по поречието на река Места“, обясни Палев, но не сподели в кой район е точно.

Назначаването на Муса Палев предизвика протести в Благоевград, а Общинската организация на БСП в Благоевград нарече „политическо безумие“ назначаването на депутата от ДПС за областен управител.

Тази сутрин се събраха около 100 протестиращи, които отново очакваха Муса Палев да се появи на работното си място. Те провеждат и подписка за неговата оставка, като до момента са събрани 1500 гласа. Протести има и срещу новоназначените областни управители в Пловдив, Пазарджик и Сливен.

#Муса Палев #Благоевград #областна администрация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници