БСП се отказва от постове в Областната управа на Благоевград заради ДПС

БСП се отказва от постове в Областната управа на Благоевград заради ДПС
По повод назначението на Палев за областен управител на Благоевград, в петък местните социалисти излязоха и с гневна декларация до лидера си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

БСП оттегля номинациите си за заместник-областен управител и секретар в администрацията в Благоевград, ако не бъде отменено решението на Министерски съвет за назначаване на Муса Палев от ДПС за губернатор, съобщава „Дарик".

Решението е взето в петък вечерта на Областен съвет на социалистите в Кресна с 30 гласа „за".

По повод назначението на Палев за областен управител на Благоевград, в петък местните социалисти излязоха и с гневна декларация до лидера си.

„Подобно нещо е недопустимо", коментират от партията.

В декларацията се казва още:

„Общинската организация на БСП Благоевград е въмутена и категорично не приема оповестеното решение на Министерския съвет от 13 юни 2013 година за назначаване на областен управител на област Благоевград. Контактната група на НС на БСП грубо погазва решението на Областната и общинска организации и демократичните принципи на партията за назначаването на Юлиян Гошев за областен управител. Това е сериозен удар върху авторитета на нашата организация, подкопава доверието на хилядите наши членове и симпатизанти, които застанаха зад нашата кауза на парламентарните избори от 12 май 2013 година."

#Муса Палев #БСП #ДПС #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници