Четирима провокатори изгонени с полиция от срещата в Сливен

Четирима провокатори изгонени с полиция от срещата в Сливен
Организационните групи от градовете, организирали протестите в над 35 града от страната против монополите в България, са на среща днес в Сливен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Четирима души са изгонени с полиция от срещата на организационните групи от градовете, организирали протестите в над 35 града от страната против монополите в България, предаде Радио "Фокус"-Сливен.

Мотивът е партийна принадлежност, каза пред журналисти един от изгонените.

Те са изведени по молба на организаторите. В един от тях е намерен спрей.

Срещата продължава. Има представители на протестиращите от Велико Търново, Шумен, Стара Загора, Добрич, Бургас, Варна, Русе, София, Благоевград, Пловдив, Дупница, Сандански, Горна Оряховица, Самоков, Хасково и други населени места. Всеки от присъстващите трябва да попълни декларация с трите си имена и ЕГН и за това дали има принадлежност към партийна организация.

Тези, които имат членство в партия, бяха призовани да напуснат сградата. На нея ще станат ясни конкретни искания и начините на провеждане на по-нататъшните протести на гражданите.

#Сливен #протест #Велико Търново #Шумен #Стара Загора #Добрич #Бургас #Варна #Русе #София #Благоевград #Пловдив #Дупница #Сандански #Горна оряховица #Самоков #Хасково

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници