Криптоизмамничката Ружа Игнатова се крие на Карибите? Сменя самоличности и паспорти

Криптоизмамничката Ружа Игнатова се крие на Карибите? Сменя самоличности и паспорти
A A+ A++ A

Ружа Игнатова се е сдобила с доминикански паспорт преди години! Разследващи подозират, че тя се укрива с дъщеря си на Карибите. Това сочат източници на чуждата медия weeklyblitz, цитирана от "България днес".

Скандалната основателка на OneCoin Ружа Игнатова се е сдобила с доминиканско гражданство, както и с гражданство на още няколко карибски държави. Криптокралицата успява да направи това, като използва различни имена и самоличности. Когато пътува до една страна от друга, използва някои от тези паспорти, като по този начин избягва Интерпол, ФБР, които я дирят от 2017 година.

Чуждата медия смята, че Ружа Игнатова се е сдобила с тези паспорти с помощта на известния измамник Кайл Ливингстън Дейвис, съосновател на бившия хедж фонд за криптовалута Three Arrows Capital, което се оказа жестока схема и обяви фалит през 2022 г., а загубите за инвеститорите бяха милиони долари. За Дейвис се говори, че се е сдобил с доминикански паспорт в далечната 2009 година, а на Ружа й е осигурен такъв доста по-късно, може би малко преди да избяга през 2017 година.

Предполага се, че криптокралицата е променила външния си вид преди години и в момента е с дъщеря си, която на около 8 години. Смята се, че живеят някъде на Карибите и водят спокоен начин на живот с милиардите, които има нашенката.


#Ружа Игнатова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите