НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Джипът от кошмарната катастрофа в Пловдив бил пълен с райски газ!

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Джипът от кошмарната катастрофа в Пловдив бил пълен с райски газ!
A A+ A++ A

Отломки от потрошените от возилото дървета имало на 100 м от произшествието

"От днес вече няма опасност за живота й, като че ли стана чудо. Има коремна операция, не мога да ви кажа точно, мисля че черният дроб беше засегнат и шит, но за подробности в момента не мога да ви кажа", каза майката на пострадалата при зверската катастрофа в Пловдив Николета.

По-добре е и 22-годишният Иван П., който също е изведен от интензивното отделение.

"Видяхме го днес, видяхме родителите му. Той също е в добро състояние. Доколкото знам, е малко по-добре от моята дъщеря", каза Красимира Узунова - майка на друго пострадало момиче.

На булеварда, където стана катастрофата, през целия ден хора оставяха цветя в памет на двамата загинали. На мястото все още стоят няколко балона, а по информация на БНТ разследващите са иззели от колата голямо количество флакони с райски газ.

Катастрофата е една от най-тежките, станали на територията на Пловдив през последните години.

Кристиан Екмекчиян, шофирал джипа, се е движел с близо 200 км/час и 50 метра преди кръстовището с "Шести септември", посока Герджика, колата е поднесла, врязала се е в разделителната мантинела, отсякла е две дървета и е ударила трето.

Булевардът остана затворен над 5 часа, тъй като части от разполовения джип, както и отломки от потрошените дървета, имаше в радиус от 100 метра.

#Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти