Най-големият страх на Матю Пери е бил да издъхне сам! Жадувал е за жена, дете и любов

Най-големият страх на Матю Пери е бил да издъхне сам! Жадувал е за жена, дете и любов
A A+ A++ A

Светът продължава да скърби за внезапната смърт на актьора Матю Пери, а негови близки хора разкриват как се е чувствал той в последните си дни, какво е правил и какви са били мечтите му са бъдещето.

Треньорът му пикълбол, с когото Матю е бил на тренировка часове преди да почине, сподели, че актьорът се е справял чудесно в последно време, бил е трезвен и съсредоточен в това да помага на други хора със зависимости.

"Тренировките бяха новата му "здравословна зависимост". Идваше да играе всеки ден, понякога по два пъти на ден. Беше страхотен човек, много добър, винаги готов да помогне. Справяше се отлично напоследък, беше в добър период от живота си", разказва треньорът му Мат Манасе.

Друг източник, близък до актьора, споделя, че Пери си е отишъл от този свят самотен, жадуващ за съпруга и семейство. Поредицата му от неуспешни връзки са го оставили "тъжен и депресиран".

Матю Пери така и не се ожени, не направи и дете. Беше сгоден за талант мениджъра Моли Хъруиц, но двамата се разделиха през 2021-ва година.

"Той искаше съпруга и няколко деца. Казваше, че няма против да се ожени и за жена, която вече има деца и да им бъде доведен баща", разкрива източник, близък до звездата от "Приятели".

Матю е бил притеснен и от факта, че и останалите му колеги от сериала "Приятели" сякаш не могат да открият голямата любов.

"В последно време Матю отново бе в търсене на любовта. Беше наранен от предишните си неуспешни връзки и се страхуваше, че никога няма да намери любовта, за която копнее. Той се е срещал с доста жени, но накрая винаги се оказваше, че те се интересуват повече от парите и славата му, отколкото от самия него. А той бе толкова щедър към тях. Обсипваше ги с подаръци, а те в крайна сметка го изоставяха."

"В крайна сметка всички тези години, които той прекара в борба със своите демони... лекарства, наркотици, алкохол... всичко това му се отрази. Отрази се на здравето му, на психиката му и връзките му просто се разпадаха в един момент и той отново оставаше сам", споделя източникът.

Става ясно още, че миналата зима Пери е бил доста болен.

"Притеснявахме се, че този път няма да оцелее. Прекара доста време в болница, отслабна доста, изглеждаше изнемощял. Но някак успя да се събере за пореден път, пребори се, както само Матю Пери може, оцеля и продължи да се надява, че в живота му ще се появи някоя нова вълнуваща работа или пък нова вълнуваща жена."

"Всичко, което Мат някога е искал, е просто да бъде щастлив. Но той винаги търсеше любовта и щастието на грешните места. Изключително тъжна е мисълта, че е бил съвсем сам, когато е починал. Той се страхуваше най-много именно от това..."

#Матю Пери #"Приятели"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници