Бургас приема важен IT форум

Бургас приема важен IT форум
A A+ A++ A

Едно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в ИТ сектора, ще гостува за десети път в град Бургас на 8 юли (събота). BurgasConf е насочена към професионалисти от практиката, изследователи, преподаватели и студенти.

Лекторите са утвърдени в бранша собственици на ИТ фирми, софтуерни инженери и архитекти. Тази година сред тях ще бъдат Радослав Станков – CTO и Co-Founder в Angry Building; Леон Анави, който е софтуерен инженер и open source ентусиаст; Георги Маринов и Любомир Филипов – разработчици с 15+ години опит. Георги ще разкаже за историята, развитието и бъдещето на компютърното зрение. Любомир е Group Architect и Deputy Program Manager на програма "Polaris", част от международната софтуерна компания FFW Agency. Йордан Танев – Team Lead в .NET отдела на Scalefocus, и Петър Събев – CEO във Fast Lane Soft и доктор по информатика в Русенски университет, ще завършат конференцията, след което посетителите ще се отправят на афтърпарти.

Събитието е с вход свободен и ще се проведе в Конгресния център. Конференцията ще се излъчва онлайн в сайта на събитието: https://burgasconf.com

За да научите повече за лекторите и темите, посетете: https://fb.me/e/a7NLLsl4s

#Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Телеком и ИТ
Последно от Телеком и ИТ

Всички новини от Телеком и ИТ »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници