Би Ти Ви спира турските сериали от идната година

Би Ти Ви спира турските сериали от идната година
A A+ A++ A

BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на „Би Ти Ви медия груп“ по време на събитието Light Up Your Spirit, с което вчера медията отбеляза началото на своя нов телевизионен сезон, информира БТА.

Турските сериали вече няма да бъдат излъчвани в праймтайма на телевизията, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции, посочи Бартолайт.

„Продължаваме да създаваме модерна мултимедийна среда за забавление, която се грижи за младата и градска публика, но така също и за широката телевизионна аудитория в страната. Нашите развлекателни програми и риалити формати, наравно с новините и актуалните предавания, остават неизменна част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 г. обещаваме още повече разнообразно съдържание в цялото ни телевизионно и дигитално портфолио“, коментира още той.

На събитието за старта на новия сезон присъстваха журналисти, медийни експерти, партньори на медийната група и др.

„С началото на есен 2023 г. подготвяме зрителите да очакват и неочакваното, с привкус на много изненади. Не само технологичните иновации ще се откроят през тази есен, но също така енергията и посланията за пъстър и жизнен градски живот, отразен през призмата на света на „Би Ти Ви медия груп“, допълни Велимира Петрова, директор „Продажби“ в групата.

#bTV #bTV Media Group #турски сериали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Телеком и ИТ
Последно от Телеком и ИТ

Всички новини от Телеком и ИТ »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници