Слави Бинев на съд заради ГОРД

Слави Бинев на съд заради ГОРД
Подготвили сме документите и ще упражним нашето право в най-кратък срок, заяви Александър Маринов от ГОРД–оригинала, както сами се наричат членовете на сдружението. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Сдружение „Гражданско обединение за реформи в държавата“ съобщи, че ще търси правата си в съда заради създаване на друго сдружение със същата абревиатура ГОРД – „Гражданско обединение за реална демокрация“, ръководено от Слави Бинев.

Гражданско сдружение ще заведе дело срещу евродепутата Слави Бинев заради новоучреденото му движение „Гражданско обединение за реална демокрация“ - ГОРД.

Заради абревиатурата, вече използвана от сдружение „Гражданско обединение за реформи в държавата“, зам.-председателят на първия ГОРД Александър Маринов обяви, че организацията ще потърси правата си в съда.

„Властта се страхува от възхода на гражданското общество и по всички възможни начини се опитват да спрат развитието на тези процеси. Подготвили сме документите и ще упражним нашето право в най-кратък срок“, заяви Александър Маринов пред БНР.

„Ние сме младите хора, изразители на интересите на обикновените граждани, ние сме тези, които обичат страната си и ги е грижа за нея, ние сме хората, които ги е срам от управлението и ни е писнало от политическите пируети на изчерпалите се партии и елити. Ние сме хората, които искаме тотална промяна - сега и веднага. Ще съдим Слави Бинев, защото той открадна и дискредитира идеите ни“, категоричен е Александър Маринов.

#ГОРД #Слави Бинев #Александър Маринов #Гражданско обединение за реална демокрация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници