Скандалният Стивън Тайлър с неочакван дует в Москва (Видео)

Скандалният Стивън Тайлър с неочакван дует в Москва (Видео)
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Вокалистът на Aerosmith Стивън Тайлър пял в дует с московски уличен музикант по време на нощна разходка из руската столица Москва.

Импровизираният концерт се е състоял на Кузнецкия мост, а минувачи заснели изпълнението. Видеото се е появило в социалните мрежи и в YouTube. Aerosmith изнесе концерт в Москва в чест на Деня на града, отбелязан на 5 септември.

 

Групата пя час и половина в концерт с руски изпълнители, който продължил общо седем часа. Песента I Don't Want to Miss a Thing, която Тайлър изпълни с уличния музикант доби световна популярност през август 1998 година и е част от саундтрака на научно-фантастичния филм "Армагедон".

През септември 1998 година песента заемаше първо място в американските хит паради, тя е и една от най-успешните в историята на групата. Групата е създадена в Бостън през 1970 година и има 15 студийни албуми зад гърба си. Всички те са продали общо 150-милиона копия по света.

Последният диск на групата - Music from Another Dimension! (б.а. ''Музика от друго измерение'') бе пуснат в продажба през ноември 2012 година. Групата има четири награди "Грами", а през 2001 година стана част от Залата на славата на рокендрола. 

#Стивън Тайлър #концерт #албум #концерт #Москва #Русия #Залата на славата на рокендрола #''Грами''

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници