Явор Бахаров и Бойко Кръстанов се оказаха спасители на плажа

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов се оказаха спасители на плажа
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Актьорите Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Димитър Захариев спасиха момче от удавяне на райския плаж Силистар - община Царево. Тримата използвали сърфовете си. За драмата разказва журналистката от ”Монитор” Елена Кръстева в профила си във "Фейсбук". Тя е станала очевидец на случката.

Ето и част от разказа й за драмата:

"В шестнайсет под носа ми с борд под мишница мина Явор Бахаров. Висок, къдрав, бърз. "С нещо ли е" - някаква такава реплика, в смисъл сам ли е удавникът или е с борд или друго, доколкото схванах, чух от Явор миг преди да се втурне в морето да спасява заедно с Димитър Захариев.

Удавникът не се виждаше, следях двете момчета, след още няколко секунди притича и Бойко Кръстанов и така тримата с бордовете отидоха навътре в морето. За някакви минути стигнаха до човека. Качиха го на дъската.

Беше шест без десет. В това време брегът пак почерня от публика. И да, имаше и спасители, бяха си на място, с техника и всичко необходимо. Но първи бяха Явор, Бойко и приятелят им. Същият Явор Бахаров, по чийто адрес съм срещала гнусни коментари заради някаква си трева в джоба. Явор, който помага, без да мисли."

#Явор Бахаров #Бойко Кръстанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай