Бареков номинира майката на детето си за кмет на София

Бареков номинира майката на детето си за кмет на София
Снимка: "България без цензура"
A A+ A++ A

Мария Календерска, която през юли 2014 г. роди син на Бареков, е кандидатът за кмет на София на "България без цензура". Това съобщи на пресконференция председателят на партията и евродепутат Николай Бареков.

"Смятам да бъда граничарското куче на изхода на финансовия отдел на Столична община. Ще покажа къде са дупките и корупционните схеми без да отричам направеното и ще извадя столицата от летаргията като в поговорката „Кучетата си лаят, керванът си върви“. Основните ми приоритети са справянето с нелегалните емигранти в центъра и образованието", обяви Мария Календерска.

Николай Бареков оябсни, че Календерска е избрана, защото е млада, неопетнена и ще води битка със статуквото.

"Г-жа Йорданка Фандъкова е добрата фея, тя казва добрите новини, но лицето на столичния Общински съвет зад нея е като картината "Викът" на Едвард Мунк. Това е грозното лице на корупцията, в която участват всички политически сили“, коментира Бареков.

Календерска заяви, че като представител на ББЦ има претенцията, че може да застане до Фандъкова и да изисква. „Всички други просто управляват заедно с кмета и с ГЕРБ. Радан Кънев беше силен преди да започне да управлява с Борисов, сега е едно чихуахуа в неговата чанта, а Патриотите са като дакел на каишка, който се дърпа от време на време, но все пак върви в зададената му посока. В този дух аз заявявам, че ще лая срещу котараците, вълците и чакалите", обобщи Календерска със символика предстоящата й битка.

ББЦ е първата партия, която обяви своята кандидатура.

#Мария Календерска #Календерска #Николай Бареков #Бареков #Фандъкова #Радан Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници