Тв радост: Ще има 27-и и 28-и сезон на "Семейство Симпсън"

Тв радост: Ще има 27-и и 28-и сезон на "Семейство Симпсън"
A A+ A++ A

Историята на Спрингфийлд и семейство Симпсън е най-дългият анимиран ситком в историята на телевизията, очакват се нови два сезона.

Анимационният сериал ще има 27-и и 28-и сезон, като общият брой на епизодите ще достигне 625. Актьорският състав включва Дан Кастеланета в ролята на Хоумър и Джули Кавнър като глас на Мардж Симпсън.

"Надиграх Летърман, Джон Стюарт и Мак Дрийми, защото имам нещо, което те нямат: пристрастяване към донъти. Излиза ми скъпо, но пък ям по 200 на ден", пошегува се в социалните мрежи Хоумър Симпсън във връзка с пенсионирането на домакина на късното шоу (Летърман) и героят от сериала "Анатомията на Грей", убит в един от последните епизоди.

Награждаваният много пъти ситком се оказа златна мина и са създадени милиони видео игри, играчки и филми, които продължават да привличат постоянна аудитория.

Сегашният 26-и сезон се класира сред топ 10 предавания, гледани от хора на възраст между 18 и 34 години. Според изявление на "Фокс" средно 6,2 милиона зрители гледат всеки епизод на анимационния сериал, като този брой ще се увеличи с предстоящите нови два сезона.

#нов сезон #телевизия #Семейство Симпсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници