Местан похвали Сърница за дадения урок към политиците

Местан похвали Сърница за дадения урок към политиците
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"На 15 март, на първият тур, всички политически сили получиха много голям урок за голяма политическа култура и отговорност от малката община Сърница, защото почти всички там са упражнили вота си. Това е 100% участие и между хората нямаше абсолютно никакво напрежение. Резултатът беше неприятна изненада за политическите ни опоненти, защото при положение, че и трите кмета в общината са от ГЕРБ, нашият кандидат за кмет беше с голяма преднина."

Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан в сутрешния блок на Нова телевизия в петък по отношение на изборите за кмет на община Сърница.

Той е уверен, че има стратегия ДПС да бъдат представени като "универсално зло". Местан обвини ГЕРБ, че целят да спечелят тези избори на всяка цена, дори и чрез репресии и отрече да пие кафе с Бойко Борисов, защото "кафето е символ на диалог".

По негово мнение няма нужда от задължителен вот, когато избирателите са реално мотивирани. "Няма нужда ние, политиците, да прехвърляме отговорността за ниската избирателна активност от нас към избирателите", убеден е лидерът на ДПС.

Припомняме, че кандидатите на ДПС и ГЕРБ ще се впуснат в нова битка за кметския пост в Сърница в неделя.

#Сърница #ДПС #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници