Риана заживя при Лео?

Риана заживя при Лео?
Снимка: Инстаграм
A A+ A++ A

Според последните слухове поп дивата Риана се е нанесла да живее в къщата на новия си любим – Леонардо ди Каприо, макар да не го е направила официално. Приближен до барбадоската красавица казва: „Тя на практика се премести в неговия дом в Лос Анджелис и двамата вече планират да прекарат великденските празници заедно.“

Връзката между певицата и холивудския актьор започва да става все по-сериозна, въпреки че първоначално двамата искаха само да се позабавляват заедно без ангажименти

„Те прекарват все повече време заедно, а той прави всичко възможно тя да се чувства у дома си в неговата къща в Холивуд. Отделил ѝ е дори специална стая, в която тя може да си пуши“, допълва източникът.

40-годишният Лео наскоро организира парти по случай 27-ия рожден ден на попзвездата и тогава двамата бяха заснети за първи път в една компания. Според информациите те са започнали да се виждат малко преди Коледа, но отношенията им са се задълбочили преди около месец.

Рири дори вече е поканила Лео в Барбадос следващия месец, за да се запознае с близките ѝ, като бъде гост на сватбата на братовчедка ѝ.

До този момент обаче нито актьорът, нито певицата са коментирали твърденията, че между тях има романс. 

#Риана #Леонардо ди Каприо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници