Куриоз: Гола американка се заклещи в комин, правила изненада на бившия

Куриоз: Гола американка се заклещи в комин, правила изненада на бившия
снимка: Flickr.com
A A+ A++ A

Истински куриоз се е случил на 35-годишна американка. Жената прекарала над 2 часа гола в комина на бившето си гадже.

До случката се достигнало, след като американката решила да се направи на Дядо Коледа. Тя първо потропала на входната врата на бившия си, но тъй като не получила отговор, решила да се покатери на покрива.

Съблякла се чисто гола и се опитала да проникне в къщата през комина. Само че явно не е тренирала достатъчно, за да действа успешно като Дядо Коледа и се заклещила вътре.

След като приятелят ѝ я локализирал на необичайното място направил опит да я измъкне сам, но не успял. Тогава той звъннал на 911. Пристигналите пожарникари работили около два часа, за да измъкнат жената на свобода. Тя била прегледана в болница, но не е имала наранявания. Коминът обаче ще трябва да бъде граден наново.

Това е вторият случай в рамките на няколко месеца, при който американка се опитва да влезе в къщата на бившето си гадже през комин. През октомври пъргава дама се опита да проникне в дома на мъж, с който имала само няколко срещи.
Пожарникарите действали по аналогично на сегашния случай – поразрушили комина и впръскали сапун на пяна, за да "смажат" измъкването на жената от комина.

#комин #американка #гола #Дядо Коледа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници