Дядо Коледа пристига с колата на Джеймс Бонд в Димитровград

Дядо Коледа пристига с колата на Джеймс Бонд в Димитровград
A A+ A++ A

Дядо Коледа ще пристигне в Димитровград на 2 декември с един от автомбилите на Агент 007 Джеймс Бонд - "Сънбийн Алпин", съобщиха от общинския пресцентър. Същия ден привечер той ще запали и светлините на коледното дърво.

По традиция коледната украса в града ще грейне в началото на месеца. Отваря и коледен базар. В работилницата на Дядо Коледа децата ще помагат на елфите да изработват коледни украшения и играчки за празника. Пекарна, сладкарница, поща, гостилница и разнообразна програма ще посрещнат добрия старец на централния площад.

В коледен базар месни търговци ще предлагат ръчно изработени коледни свещи и тематични сувенири от вълна. Всеки желаещ ще може да си направи снимка пред съответния кът.

Пощата на Дядо Коледа отново ще очаква писмата с желания на малчуганите. Празничният дух ще бъде допълнен от хореография на децата от Общинския център за танцово изкуство "Галаксико", музикалните изпълнения на Доби Дулева и музиката на саксофониста Милен Стойков. Коледното дърво на централния площад "България" в Димитровград е смятано за най-високата жива елха у нас, която се украсява за празниците. Последно неговата височина бе измерена с геодезистка техника през 2018 година и тогава уредите отчетоха 27,2 метра.

#Дядо Коледа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници