Цачева обеща да е "по-гъвкава" в новия парламент

Цачева обеща да е "по-гъвкава" в новия парламент
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новият стар председател на Народното събрание Цецка Цачева очаква да има по-голяма диалогичност и повече нюанси в мненията, различни виждания за това какви трябва да бъдат законодателните решения. Това заяви тя в интервю за предаването на БНТ „Още от деня” в понеделник.

„Във всички случаи това ще изисква повече гъвкавост от моя страна, и ръководството на парламента. Винаги съм се стремила, макар и излъчена от партията победител, тогава, когато съм в пленарна зала и ръководя съответното заседание на Народното събрание, да се поставям над тясно партийните интереси.

Онова, което е в моята власт, е да пазя равна отдалеченост от всички политически сили, като се съобразявам с волята на мнозинството в Народното събрание, такова, каквото то се формира. Длъжни сме да направим всичко възможно, за да се случи управление на държавата в рамките на 43-то Народно събрание. Ще бъдат положени максимални усилия за създаване на кабинет“, каза още новоизбраният председател на Народното събрание Цецка Цачева.

#Цецка Цачева #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници