U2 тръгват на турне догодина

U2 тръгват на турне догодина
A A+ A++ A

U2 тръгват на турне догодина, за да представят новия си албум Songs of Innocence. Този път музикантите искат да свирят на открито, а не в зали. "Ще изпълним песни, които сами се пеят", каза Боно.

Той признава, че едно турне им коства много, но го правят, защото са горди с труда си. "Само ако песните са много хубави, можеш да си позволиш да напуснеш дома, разсъждава музикантът. Всички имаме семейства… Потърсихме 11 основателни причини, за да излезем от къщи и ги получихме. Имаме 11 страхотни песни. С нас на път тръгва цял един град. Всички много се вълнуват".

След като пуснаха безплатно албума за потребителите на услугата iTunes, рокаджиите решиха и да го продават като диск след 10 октомври.

Освен стандартният диск, вече представен на 10 септември в Сан Франциско с новите продукти на "Епъл", ще има и лимитирана серия с още две нечувани песни, две алтернативни версии и шест акустични парчета.

На черно-бялата обложка има снимка на барабаниста Лари Мълън-младши, който прегръща 18-годишния си син, чието лице не се вижда, а само голото му тяло. Фронтменът Боно и неговите колеги обясняват, че кадърът напомня първия диск на U2 - Boy от 1980 г., и на емблематичния War от 1983 г., които показват лице на дете в черно-бяло.

За нас пък остава надеждата български промоутър да договори спирка на турнето и в София.

#U2 #Боно #албум #турне #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници