Бекъм бил по-красив в костюм от Тимбърлейк и Клуни (галерия)

Бекъм бил по-красив в костюм от Тимбърлейк и Клуни (галерия)
Бекъм с Виктория Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Дейвид Бекъм беше определен като най-добре изглеждащия мъж в костюм. Футболистът изпревари певеца Джъстин Тимбърлейк и актьора Джордж Клуни.

Класацията е на британския сайт Institchu.co.uk, където жени трябваше да посочат известен мъж, който според тях изглежда най-добре в официално облекло.

„Избрах Дейвид Бекъм, защото той изглежда абсолютно разкошно в костюм. Той е красив мъж по принцип, но не съм сигурна какво става, когато носи костюм - просто изглежда невероятно. Мога да го гледам цял ден“, заявила една от дамите.

За съпруга на Виктория Бекъм гласували една пета от всички, дали своя глас, само с един процент повече от втория и с 4 на сто повече от третото място - за Клуни, редовно улавян в стилен костюм.

 

По-нататък се нареждат принц Хари с 13 процента, британският актьор Спенсър Матюс (10), а колегата му Брадли Купър (на снимката долу със съпругата си Суки Уотърхаус) и футболиста Кристиано Роналдо са с по шест процента.

Риалити звездата Елиът Райт е на седмо място с 3 на сто от гласовете. Деветото място е за бившия съдия от Х factor Гари Барлоу (на снимката долу), който получава 2 процента, а десети остана ди джей Калвин Харис с почетния 1 процент.

 

#мъж #мъже #костюм #Дейвид Бекъм #Джордж Клуни #принц Хари #Кристиано Роналдо #Брадли Купър #Гари Барлоу #Калвин Харис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници