Сколари: И да бяхме спечелили Мондиала, пак щях да напусна

Сколари: И да бяхме спечелили Мондиала, пак щях да напусна
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари обяви, че договорът му с бразилската футболна федерация е бил до края на Световното първенство 2014 година.

"Постът ми в националния отбор щеше да е свободен, дори и да бяхме спечелили турнира. Имахме уговорка с футболното ръководство на Бразилия, че ще напусна тима след края на световното първенство. Именно това се готвим да направим в момента с помощниците ми", каза Сколари.

Часове след като Германия победи Аржентина и взе световната купа стана ясно, че бразилската футболна федерация няма да поднови договора на националния селекционер Луис Фелипе Сколари.

Бразилия загуби от Холандия с 3:0 в мача за третото място, а на полуфинала претърпя най-голямото унижение в историята си, като загуби със 7:1 от новите световни шампиони.

Големият Фил пое Бразилия през 2012 година, през юни 2013 година под негово ръководство Бразилия спечели Купата на Конфедерациите. Преди Сколари води тима в периода 2001-2002, когато и спечели световната титла на Мондиала в Япония и Южна Корея.

#Луис Фелипе Сколари #Мондиала #напусна #Бразилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници