Дони: Политиците да слушат Let it be

Дони: Политиците да слушат Let it be
Политиците трябва да слушат „Бийтълс“ и да четат Христо Смирненски, смята българският певец и музикант Дони. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Политиците трябва да слушат „Бийтълс“ и да четат Христо Смирненски, смята българският певец и музикант Дони.

„Всички политици трябва да слушат Let it be и всички трябва да прочетат „Приказка за стълбата“, заяви Дони в ефира на bTV.

Дони, Коцето Калки, китарисътът на БТР Славчо Николов и барабанистът на бившата група „Те“ Венко Торомански се събират в една банда, за да възродят култа към вечните „Бийтълс“.

Трима от тях – Дони, Славчо и Венко, разказаха в предаването „Нека говорят“ какво ги е мотивирало и подтикнало към тази идея.

„Избрахме точно тази група, защото тя си е най-добрата група. Да не говоря гръмки приказки, но се оказа, че при нас четиримата тя е любимата ни група. От нея сме се учили. Репетираме ден след ден, защото това е група, от която продължаваме да се учим“, обясни Дони.

„Бийтълс“ са бунтари, но чрез някакъв вид позитивна емоция. При тях бунтът не е с оръжие. Бунтът означава усмивка, поне аз така усещам „Бийтълс“... Има искра, която се получава с тези песни. Подобен тип музика няма да умре, сигурен съм“, каза още певецът.

#политици #Христо Смирненски #„Бийтълс“ #Дони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници