Нашумялата звезда от филмите за възрастни Диана Габровска: Ако знаете само какви снимки и компромати има за политици - аз съм девица пред тях!

Нашумялата звезда от филмите за възрастни Диана Габровска: Ако знаете само какви снимки и компромати има за политици - аз съм девица пред тях!
A A+ A++ A

Моето порно е като детска игра в сравнение с тяхното, разкрива кралицата на розовите филми и бивш кандидат за кмет на Момин проход

"Ако знаете какви снимки и компромати имат политиците, свят ще ви се завие. Моите филми 18+ са като детска игра в сравнение с това, което те правят. Съхраняват компроматите в телефони, чекмеджета и архиви. Колко хора са ми казвали за такива снимки! Така държат политиците под контрол, за да лавират и да се използва за пазене на сивите кардинали."

Това сподели пред "България Днес" порнокралицата на България Диана Габровска. Силиконовата брюнетка от Момин проход, чиито изтекли голи снимки й костваха възможността да се бори за кметския стол в китното й градче, захапа политическата класа прямо така, както само тя умее.

"Мога да се справя много по-добре в управлението на държавата от доста хора на висши постове. Когато си честен със себе си на първо място, след това си честен с всички останали. Излязох и си казах истината след като показаха голите ми снимки. Тогава ме съветваха да отричам до последно и да казвам: "Не, това не съм аз". Като в онази приказка, дето трябва да отричаш, докато не те хванат на калъп. Какъв е смисълът обаче? Напротив - излизам и казвам всичко директно в очите. Въпросът е кой и за какво използва тези снимки", категорична е Габровска, която буквално потроши сървърите на най-голямата гръцка порнокомпания sugarbabes.tv с участието си в няколко розови ленти за възрастни.

Въпреки че кабинет няма да бъде съставен и след тези избори, в което е убедена Диана, тя за пореден път упражни правото си на глас в родния Момин проход.

"Така ще има един глас по-малко за този, който си е платил, ако гласуваш с "Не подкрепям никого". Така ще изравниш един платен вот, иначе той ще остане отгоре над твоя", посочва корицата на "Плейбой".

Звездата в световната порноиндустрия предрича нова порция дискусии и караници на политическото поле.

"Защото има много фурнаджийски лопати сред политиците, които се въртят както им е изгодно. Променят се посоките, не знаеш кой в какъв момент накъде ще се завърти. Борбата е много жестока и драпат кой да се добере до кокала. Не народът е в основата за тях, а личните интереси. Облагите са им важни. Не защото милеят за страдащите и изнемогващи хора, които нямат пари за хляб, а да се облагодетелстват от и във властта. На тях това им е целта - да ни смъкнат възможно най-ниско до земята. Защото колкото по-зависим е един човек и е опрян до земята, толкова по-лесно го управляваш", казва още Диана.

Габровска гласува в родния Момин проход

Габровска гласува в родния Момин проход

Габровска е категорична - най-лесно се управлява беден и смачкан народ. А когато човек се намира в безизходица, става уязвим.

"Най-трудно е да се контролират мислещи хора с позиция, както е в Гърция, Франция и много други места по света. Влакът катастрофира в Гърция - сриват Атина. Вдигат пенсионната възраст във Франция - подпалват Париж. А тук умишлено ни озлобяват един към друг, противопоставят ни, настройват ни враждебно. Разделяй и владей е ситуацията и ни управляват както пожелаят", споделя тя.

Според чернокосата красавица нашият парламент е като електрическо табло с 240 бушона, които падат "когато трябва".

"Докато не падне главният, а не по-малките, всичко си продължава постарому. Всичко е стратегия и добре обмислен план кога и как да се взима властта в стил "оставаме другите да се изложат и после идваме като рицарите на бял кон", отбелязва актрисата във филмите 18+.

Диана споделя народната мисъл, че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. "Неслучайно си е казано. Казвам го и на децата ми заедно с други сходни поучителни пословици и поговорки, в които е съхранена живата истина", посочва Габровска.

Брюнетката не открива отговор на въпроса защо е нужно държавата да изхарчи над половин милиард лева за избори, вместо да помогне на болни дечица, за чието лечение в чужбина хората събират дарения.

"Момиченце на 4 години се нуждае от трансплантация на бъбрек в Германия. Събираме средства в Момин проход с кутии по магазини и помежду си, вместо държавата да го спаси с част от тези милиони. Това е бъдещето на България! Даваме парите за хартии, вместо да помагаме на тези болни дечица. Здравеопазването ни е смешно!", не крие разочарованието си Диана.

#Диана Габровска #политиците #политици #компромати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"