Еврофутбол: Григор Димитров няма да победи Джокович

Еврофутбол: Григор Димитров няма да победи Джокович
Коефициентът за победа на българската тенис сензация е 3.30, а за успех на сърбина – 1.28. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Очакванията на българския букмейкър „Еврофутбол“ за историческия полуфинал на Григор Димитров на Уимбълдън са той да не успее да победи Новак Джокович и ще отпадне от надпреварата за трофея.

Коефициентът за победа на българската тенис сензация е 3.30, а за успех на сърбина – 1.28. Мачът между двамата най-вероятно ще се реши в три сета, като ставката за това е 1.88. Напрежението за почитателите на хасковлията се вдига още повече с прогнозираното му отстраняване с резултат 3:0 сета, който е с коефициент 2.20. Не трябва да забравяме обаче, че българинът поднесе изненада на четвъртфинала с отстраняването на Анди Мъри, макар да беше сочен за аутсайдер в мача, предаде БГНЕС.

Все по-горещо става и по футболните терени в Бразилия, където предстоят четвъртфиналните сблъсъци. Франция и Германия ще завържат оспорван двубой в петък, 4 юли. Основание за това твърдение дават коефициентите: "1"2.82 "Х" 3.15 "2" 2.35. По-късният мач между Бразилия и Колумбия е с изявен фаворит отбора на домакините със ставка 1.78. За успех на колумбийците тя е 4.10, а за равенство – 3.40.

Ето какво е положението при четвъртфиналите в събота:

Аржентина - Белгия Сингъл, Live "1" 2.05 "Х" 3.15 "2" 3.25

Холандия - Коста Рика Сингъл, Live "1" 1.43 "Х" 3.80 "2" 6.50

 

#Григор Димитров #Новак Джокович #Димитров #Джокович #Уимбълдън #Еврофутбол #Анди Мъри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници